Hej och välkomna

En butik med försäljning av äldre/antik belysning som fotogenlampor, kristallkronor, lampetter mm. och saluför även reservdelar och kupor till fotogenlampor. Vi utför enklare renovering och rengöring/ombindning av kristallkronor.

Beställning av varor görs via kundkorg, mail eller telefon med artikelnumer, vara och antal. Vissa reservdelar och kupor kan vara slut för tillfället, men beställs igen inom kort. Hela sortimentet finns ej med på hemsidan så hör gärna av Dig om Du undrar över något. Vi bekräftar beställningen via email.

Betalning sker via postförskott eller betalning till vårt konto innan frakt. Kvittot skickas med paketet. Köparen står för frakten. Moms ingår i samtliga priser, Kostnad för frakt tillkommer och kan variera beroende på vikt, storlek och fraktsätt.

För leverans använder vi posten i första hand och bussgods om så önskas för tyngre paket. Vissa kristallkronor och lampor skickas ej på grund av skaderisk. Vi ansvarar inte för postens hantering av paket, men vi packar väl.

Ni är även välkomna in till butiken i Gamla Linköping. Med försäljning, renovering/rengöring av kristallkronor mm. Ett litet museum finns också med Pumplyktor, köks- och blåslampor av märket Primus, Radius och Optimus.

Adressen är
Ljus-Lyktan
Rådmansgatan 10
582 46 Linköping
Tele: 070-3368493
Mail: Anna Andersson

Öppettider
Måndag stängt
Tisdag11.00-16.30
Ons-Fre11.00-17.30
Lör-Sön12.00-16.00


Spara som bokmärke  Copyright © 2006 Ljus-Lyktan